ПродукціяПідприємствоКонтакти

Дозатор ваговий

Дозатор ваговий


Дозатори вагові серії "НОРМА-С", "НОРМА-СЛ", "НОРМА-СР", "НОРМА-СБ"

Призначені для фасування сипучих продуктiв (зерно, насiння, крупи, цукор, гранульованi матерiали, комбiкорми, торф та iн.) у  мiшки вiдкритого типу.

Для монiторингу стану вагових дозаторiв НОРМА-С, НОРМА-СЛ, НОРМА-СБ можна використовувати вiддалений комп'ютер.

Дозатори ваговi забезпечують монiторинг (облiк i iндикацiю) кількості заповнених мiшкiв з моменту часу, що задається оператором, а також вiдображають вагу самого продукту.

Завдяки використанню блочно-модульної конструкцiї обладнання легко експлуатувати i обслуговувати. А враховуючи можливiсть високоточного дозування, яке забезпечує зазначене обладнання, а також вiдсутнiсть впливу людського фактора на процес затарювання пропоноване обладнання досить швидко окупається.

Для моделей вагових дозаторiв НОРМА-СЛ, НОРМА-СБ і НОРМА-С передбачене встановлювання додаткового лiчильника для монiторингу сумарної кiлькостi мiшкiв, якi вже вiдвантаженi з дозаторiв.



Тип виробу Діапазон
доз, кг
Продуктивність,
доз/год
Похибка,
%

Норма-С 5 - 15
15 - 50
 600
500
0,37
0,1

Норма-СР 2 - 10
10 - 15
15 - 50

 270
0,75
37,5 г
0,1

Норма-СБ 5 - 50 240 0,2

Норма-СЛ* 5 - 50 600 0,5


* основне призначення - фасування солі

 

НОРМА-С
призначені для фасування сипучих продуктів (цукор, крупи, зерно, насіння, комбікорми, гранульовані матеріали та ін.) у мішки відкритого типу
НОРМА-СР
простий недорогий варіант для розфасовки невеликих партій продукції
НОРМА-СЛ
призначені для фасування солі й інших сипучих продуктів у мішки відкритого типу
НОРМА-СБ
Призначений для фасування дрібнодисперсних сипучих продуктів: борошна, сухого молока, преміксів і т.д. в мішки відкритого типу

НОРМА-С